Ανακαλύψτε τα Φίλτρα Λεβήτων Αερίου CLEANEX MAG Επίσημος Αντιπρόσωπος η THERMOGATZ | Συσκευές αερίου | Θέρμανση | Thermogatz
Συσκευές Αερίου | Θέρμανση | Thermogatz info@thermogatz.gr
Ανακαλύψτε τα Φίλτρα Λεβήτων Αερίου CLEANEX MAG Επίσημος Αντιπρόσωπος η THERMOGATZ

Ανακαλύψτε τα Φίλτρα Λεβήτων Αερίου CLEANEX MAG Επίσημος Αντιπρόσωπος η THERMOGATZ

Φίλτρα Λεβήτων Αερίου CLEANEX MAG

CLEANEX® MAG HF1-22ΜΜ

CLEANEX® MAG HF1-22ΜΜ

Το μαγνητικό φίλτρο CLEANEX® MAGHF1 22MM (3/4") μπορεί να εγκατασταθεί με ευκολία στην επιστροφή του κυκλώματος θέρμανσης προς τον λέβητα, προκειμένου να εμποδιστούναπό το να εισχωρήσουν σε αυτόν τα υπολείμματα που υπάρχουν ήδη στις σωληνώσεις, ιδιαίτερα κατά την πλύση του κυκλώματος. Πρέπει πάντα να εγκαθίσταται σύμφωνα με τις οδηγίες, με τη βαλβίδα αποστράγγισης κάτω από το θάλαμο συλλογής.

Το φιλτράρισμα πραγματοποιείται μόνο προς μια κατεύθυνση και το φίλτρο πρέπει να εγκατασταθεί με κατεύθυνση ροής όπως υποδεικνύεται από το ενδεικτικό βέλος στο σώμα του φίλτρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

 

 

 CLEANEX® MAG COMPACT 3/4 "(22mm)

 

Το μαγνητικό φίλτρο CLEANEX® MAG COMPACT 3/4" (22mm) είναι μια εξαιρετική λύση προστασίας από τις επιβλαβείς επιδράσεις του μαγνητίτη και άλλων ακαθαρσιών σε θερμικά συστήματα εξοπλισμένα με θερμαντικά σώματα από χάλυβα ή χυτοσίδηρο.

Λόγω του μικρού μεγέθους του, μπορεί να εγκατασταθεί στην επιστροφή οποιουδήποτε κυκλώματος θέρμανσης διαμερισμάτων με λέβητα (έως 35kW), με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά ευέλικτο και συμπαγές.

Διαθέτει εύκολη εγκατάσταση στην επιστροφή του κυκλώματος θέρμανσης, με τη χρήση του συμπεριλαμβανόμενου σετ σύνδεσης: 3/4" ορειχάλκινη βαλβίδα και εύκαμπτη σύνδεση από ανοξείδωτο ατσάλι.

Το CLEANEX® MAGCOMPACT 3/4 "(22mm) πραγματοποιεί μαγνητικό φιλτράρισμα μέσω του μόνιμου μαγνήτη 6000 Gauss, καθώς και μηχανική διήθηση των μη μαγνητικών σωματιδίων μέσω του πλέγματος (σίτας) 800 μικρομέτρων από ανοξείδωτο χάλυβα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

 

 

CLEANEX® MAG AQUA 1/2" (15mm)

CLEANEX® MAG AQUA 1/2" (15mm)

Η μαγνητική συσκευή διαχωρισμού αλάτων CLEANEX® MAG AQUA, αποτρέπει το σχηματισμό κρυστάλλων ασβεστόλιθου. Με τη χρήση του μαγνήτη, τα σκληρά άλατα (ιόντα ασβεστίου και μαγνησίου) δεν σχηματίζουν πλέον κρυσταλλωμένη κρούστα ασβεστόλιθου, αλλά διαχωρίζονται σε πλήθος λεπτότερων σωματιδίων που ονομάζονται αραγωνίτες. Αυτή η ένωση είναι στην πραγματικότητα μια σκόνη, η οποία παραμένει ως εναιώρημα στο νερό και δεν μπορεί να δημιουργήσει επικαθήσεις, λόγω της  μοριακής διάσπασης των σκληρών αλάτων. Η μαγνητική αντι-ασβεστολιθική συσκευή έχει ευρεία χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποτροπή εναπόθεσης αλάτων ασβεστόλιθου σε λέβητες, εναλλάκτες θερμότητας, αποστακτήρες, ψύκτες κ.λπ..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

 

 

CLEANEX® MAG ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ

CLEANEX® MAG ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ

Στους λέβητες συμπύκνωσης, συνιστάται η εγκατάσταση ουδετεροποιητή ΡΗ. Φίλτρο εξουδετέρωσης της οξύτητας των συμπυκνωμάτων που παράγονται. Προλαμβάνει ζημιές στους σωλήνες της εγκατάστασης, και στο περιβάλλον.

Εγκατάσταση:
Το φίλτρο πρέπει να εγκατασταθεί κοντά στο λέβητα, έτσι ώστε τα παραγόμενα συμπυκνώματα να διέρχονται μέσω του φίλτρου. Η διαδικασία αυτή οδηγεί στην αλλαγή του pH από οξύ σε ουδέτερο, λόγω των κόκκων στο εσωτερικό του φίλτρο.

Συντήρηση:
Το φυσίγγιο εντός του φίλτρου αντικαθίσταται περιοδικά ανάλογα με την χρήση του λέβητα (αντικαθίσταται συνήθως κατά τη διάρκεια της τακτικής συντήρησης του). Συνιστάται η αντικατάσταση του φυσιγγίου 2-3 φορές ανά σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Share: 

Thermogatz

Στην Thermogatz εξειδικευόμαστε στην πώληση συσκευών αερίου, συσκευών θέρμανσης, λεβήτων αερίου, ειδών μπάρμπεκιου και ηλεκτρικών συσκευών.

Newsletter

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα της εταιρίας Thermogatz. Αφήστε το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Συσκευές Αερίου | Thermogatz

9o χλμ Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Κιλκίς,
ΤΚ 57013, ΤΘ 14

+30 2310 698 448

+30 2310 808 035

info@thermogatz.gr

www.thermogatz.gr

Πιστοποίηση ISO