Επιδότηση ΕΣΠΑ Θερμαντικών Εξωτερικού Χώρου – THERMOGATZ | Συσκευές αερίου | Θέρμανση | Thermogatz
Συσκευές Αερίου | Θέρμανση | Thermogatz info@thermogatz.gr
Επιδότηση ΕΣΠΑ Θερμαντικών Εξωτερικού Χώρου – THERMOGATZ

Επιδότηση ΕΣΠΑ Θερμαντικών Εξωτερικού Χώρου – THERMOGATZ

Επιδότηση ΕΣΠΑ Θερμαντικών Εξωτερικού Χώρου – THERMOGATZ

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τα Θερμαντικά Εξωτερικού Χώρου

Οι επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης, ώστε να προμηθεύσουν τις επιχειρήσεις τους με θερμαντικά σώματα εξωτερικού χώρου, θα λάβουν έως 5.000 ευρώ επιδότηση.

Πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων θέλουν, η εν λόγο δράση να έχει συνολικό προϋπολογισμό 60 εκατ. ευρώ. Η ενέργεια αυτή θα υλοποιηθεί μέσω ΕΣΠΑ και η δημόσια χρηματοδότηση θα καλύπτει μέρος του κόστους για την απόκτηση θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου οποιουδήποτε τύπου (υγραερίου, ηλεκτρική, φυσικού αερίου, πάνελ υπερύθρων, αλογόνου ή άλλο), αυτόνομη/μεμονωμένη, ή μέρος κινητού εξοπλισμού που φέρει ενσωματωμένο θερμαντικό σώμα εξωτερικού χώρου, τα οποία είναι/ήταν καινούργια και αμεταχείριστα κατά την αγορά τους.

 Ενημερωθείτε από τους αρμόδιους των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και είμαστε στην διάθεσή σας, να σας προμηθεύσουμε συσκευές που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

 

 Τοποθετήσεις από τα εξαιρετικής απόδοσης θερμαντικά σώματα της DAYGAS από την THERMOGATZ

 

 

Γνωρίστε την THERMOGATZ

Η Thermogatz, αμιγώς ελληνική εταιρία, εδώ και 50 χρόνια, δραστηριοποιείται στην πώληση συσκευών αερίου, ηλεκτρικών, θέρμανσης, λεβήτων αερίου και ειδών μπάρμπεκιου. Έχει πιστοποιηθεί και λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα του διεθνούς συστήματος «Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 • 2015»
Με ευρύ δίκτυο πωλήσεων και επιλεγμένους συνεργάτες, καλύπτει την Ελληνική και Κυπριακή αγορά επιδιώκοντας την προώθηση προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Με ιδιωτικό brandname, αλλά και την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, μεγάλων οίκων του εξωτερικού, διατηρεί όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.
Με την συνεχώς ανανεωμένη γκάμα προϊόντων και σε συνδυασμό με το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό των τμημάτων της εταιρείας, καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες του συνεργάτη.

 Τοποθετήσεις από τα νέας τεχνολογίας, υπέρυθρα θερμαντικά της VARMA από την THERMOGATZ

 

 

DAYGAS

Κεραμικά Κάτοπτρα

Τα κεραμικά κάτοπτρα προορίζονται για καφετέριες, εστιατόρια, εργοστάσια, αποθήκες, γυμναστήρια, στάδια, χώρους λατρείας, εξωτερικούς χώρους και επαρκώς αεριζόμενους εσωτερικούς χώρους. Οι ειδικά σχεδιασμένες κεραμικές πλάκες, η υψηλή απόδοση και η χαμηλή κατανάλωσή κάνουν τα κεραμικά κάτοπτρα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά. Η εγκατάσταση και χρήση τους είναι απλή ενώ τα κόστος συντήρησής τους χαμηλό. Η εργονομική τους κατασκευή και το μέγεθος τους, τους επιτρέπει να τοποθετούνται εύκολα στα μέρη για τα οποία προορίζονται.

 Ενημερωθείτε από τους αρμόδιους των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και είμαστε στην διάθεσή σας, να σας προμηθεύσουμε συσκευές που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

 

 

 

Σωληνωτά Κάτοπτρα RADIUM

Οι θερμαντικοί αγωγοί radium αποτελούν σύγχρονες συσκευές, σχεδιασμένες να θερμάνουν ψηλοτάβανους και μεγάλου μεγέθους χώρους. Είναι ιδανικοί για εργοστάσια, αποθήκες, βιομηχανικούς χώρους, γκαράζ, γήπεδα του τένις, κλειστές αγορές, γυμναστήρια, συνεργεία αυτοκινήτων και παρεμφερή μέρη. Τα Radium λειτουργούν με την καύση μείγματος αέρα-αερίου εντός των σωλήνων, καύση η οποία επιφέρει έως και 800°C. Η θερμότητα μεταφέρεται εντός της ζώνης ακτινοβολίας απευθείας από τη συσκευή. Με τη βοήθεια του ειδικά σχεδιασμένου ανακλαστήρα της συσκευής, η θερμότητα κατευθύνεται στο πάτωμα του χώρου, ώστε να γίνεται αισθητή στα χαμηλότερα επίπεδα, τα οποία χρησιμοποιούνται περισσότερο. Οι συγκεκριμένες συσκευές θερμαίνουν αντικείμενα και ανθρώπους χωρίς όμως να θερμαίνουν τον αέρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ανεβαίνει η θερμοκρασία του αέρα και έτσι να εξασφαλίζεται η βέλτιστη θερμική άνεση (thermal comfort).

 

 

 

Υπέρυθρη Θέρμανση

Η υπέρυθρη θέρμανση αποτελεί μία τεχνολογία η οποία επιτρέπει την απευθείας θέρμανση οργανικών και μη στερεών σωμάτων. Η θέρμανση αυτή επιτυγχάνεται χωρίς απαραίτητα να θερμανθεί ο περιβάλοντας αέρας-χώρος. Με αυτό τον τρόπο πολλαπλασιάζονται τα οφέλη, καθώς δεν παρατηρείται η οποιαδήποτε μορφή θερμικής απώλειας,

 Ενημερωθείτε από τους αρμόδιους των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και είμαστε στην διάθεσή σας, να σας προμηθεύσουμε συσκευές που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

 

 

Μανιτάρια Υγραερίου

Εξοπλίστε τις επιχειρήσεις σας με θερμάστρες υγραερίου εξωτερικού χώρου. Μανιτάρια και πυραμίδες από την THERMOGATZ σε ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλη ποικιλία. Επιλέξτε τις κατάλληλες θερμάστρες για την δική σας επιχείρηση και καλύψτε στο έπακρο τις ανάγκες των πελατών σας. Οι θερμάστρες εξωτερικού χώρου της Thermogatz χαρακτηρίζονται από την υψηλή θερμική τους απόδοση και την ικανοποιητική οικονομία τους.

 

 

Share: 

Thermogatz

Στην Thermogatz εξειδικευόμαστε στην πώληση συσκευών αερίου, συσκευών θέρμανσης, λεβήτων αερίου, ειδών μπάρμπεκιου και ηλεκτρικών συσκευών.

Newsletter

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα της εταιρίας Thermogatz. Αφήστε το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Συσκευές Αερίου | Thermogatz

9o χλμ Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Κιλκίς,
ΤΚ 57013, ΤΘ 14

+30 2310 698 448

+30 2310 808 035

info@thermogatz.gr

www.thermogatz.gr

Πιστοποίηση ISO