Πιστοποίηση ISO | Συσκευές αερίου | Θέρμανση | Thermogatz
Συσκευές Αερίου | Θέρμανση | Thermogatz info@thermogatz.gr
Πιστοποίηση ISO

Πιστοποίηση ISO

Πιστοποίηση ISO

Η Thermogatz, με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζεται και βασίζεται στις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001, εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Προϊόντα όπως, Συσκευές Αερίου, Συσκευές Θέρμανσης, Ηλεκτρικές Συσκευές, Barbeque και Λέβητες Αερίου.

Το ISO 9001 είναι από τα πλέον διαδεδομένα Διεθνή πρότυπα ποιότητας. Το πρότυπο ISO 9001 καθορίζει τις βασικές απαιτήσεις με τις οποίες πρέπει να λειτουργεί μία επιχείρηση ώστε να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες της. Στηρίζεται σε 7 αρχές διαχείρισης ποιότητας που είναι: η Εστίαση στον πελάτη, οι υποχρεώσεις της Διοίκησης, η Συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού, η Διεργασιακή προσέγγιση της λειτουργίας της επιχείρησης, η συνεχής βελτίωση, η Τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων και οι σχέσεις αλληλοωφέλειας με τους προμηθευτές.

Η Thermogatz, έχει ορίσει ως πολιτική της επιχείρησης, να ικανοποιεί, όλο και περισσότερο τους πελάτες της, αφενός με την άρτια εξυπηρέτηση τους, και αφετέρου με την συνεχή βελτίωση των προϊόντων της.

Η Διοίκηση της Thermogatz, με στόχο την καινοτομία και την ποιότητα, δεσμεύεται στην εφαρμογή του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας.

Share: 

Thermogatz

Η Thermogatz είναι μια εταιρία που εξειδικεύεται στην πώληση συσκευών αερίου, συσκευών θέρμανσης, ηλεκτρικών συσκευών και ειδών μπάρμπεκιου.

Newsletter

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα της εταιρίας Thermogatz. Αφήστε το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Συσκευές Αερίου | Thermogatz

9o χλμ Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Κιλκίς,
ΤΚ 57013, ΤΘ 14

+30 2310 698 448

+30 2310 808 035

info@thermogatz.gr

www.thermogatz.gr

Πιστοποίηση ISO